YWAM Linköping

YWAM Linköping är vackert beläget i Linköpings hjärta och är en aktiv missionsbas med stor familjekänsla. Vi har sedan starten, 2008, lärjungatränat människor från många olika länder och kulturer in i en djupare relation med Gud och utrustat dem till att bygga Guds rike i alla delar av samhället.
Vår längtan är att lära känna Gud och göra Honom känd och vi vill ta dig med oss på den resan!

Ledarträningsår ALTY

Välkommen till vår ettåriga ledarskapsträning! I träningen kommer du att lära dig att leva och älska som en ledare; en tjänande, apostolisk ledare. Du kommer att få ta emot mycket undervisning och inspiration, men också manga möjligheter att tjäna och lära genom learning by doing. Du kommer inte att vara den samma efter det här året!

Bibelskola DTS

Bibelskola DTS är en tid för dig att fördjupa din relation med Gud, ta radikala steg i tro and bli utrustad till att använda dina gåvor och passioner för att bygga Guds rike.

Låt Gud ta dig på en resa som kommer förvandla både dig och den här världen!

Själavårdskurs FCM

Vi lever i en brusten värld vilket leder till brustna hjärtan. Det här skapar otroliga mängder av smärta, men Gud har inte glömt sitt folk. Hans ständiga längtan är att hela förkrossade hjärtan och förbinda deras sår.
Vill du vara med och erbjuda Hans helande till världen?

Vittnesbörd

Under DTS:en gav Gud oss en tydligare vision till oss som familj.

Familjen Viklund DTS#10

DTS:en gav mig en djupare och mer levande relation med Gud.

Sara Salo, Finland DTS#10

Under min DTS gav Gud mig ett hjärta för Rumänien.

Louise Olson, Sverige DTS#10

Vacker gemenskap, vackert hus och FANTASTISK mat!

Sharon Oehme, Schweiz DTS#10

Jag älskade att ta del av lovsången på basen, också kreativiteten i bön och lovsång förundrade mig.

Noah Mehnert, Tyskland DTS#10

Under min DTS förstod jag med hjärtat att Gud verkligen älskar mig.

Josefine Moregård, Sverige DTS#10

Redan från första början kände jag mig så hemma här och som om alla var del av min familj.

Elizabeth Rueda, Colombia DTS#10

DIN DÖRR TILL VÄRLDSMISSION!

GUD FÖRVANDLAR LIV!

Klicka och bli inspirerad

En internationell familj

YWAM Linköping består av en familj med många olika nationaliteter och språk som flätats samman av ett gemensamt mål och passion att sprida det glada budskapet om Jesus till nationerna. Vi tror på skönheten i att bo tillsammans och välsignelserna i att dela livet med andra. Att ha en stor familj innebär mycket disk och tvätt, men också många födelsedagsfiranden och mycket skratt. Det är fint att vara omsluten av vänner som delar kärleken till Gud och vars liv ständigt uppmuntrar dig till en djupare relation med Honom och till en större överlåtelse till Hans stora mission.
Lär känna oss mer genom att tycka på länkarna nedan.

VI ÄR DEL AV NÅGONTING STÖRRE…

Youth with a Mission

Youth with a Mission (YWAM) är en internationell rörelse av kristna vars längtan är att känna Gud och göra Honom känd. Organisationen grundades år 1960 för att uppmuntra ungdomar till att gå ut i mission. Det är något vi fortfarande gör idag, men vi har även universitet, sjukhusbåtar, flyktingläger, bokförlag, barnhem, caféer, filmproduktion… ja, i stort sett allt du kan tänka dig! YWAM:s många verksamheter passar in i tre huvudkategorier: evangelisation, träning och barmhärtighetstjänst.
YWAM har en plats för alla!

University of the Nations

University of the Nations (UofN) föddes ur Ungdom Med Uppgift för att utbilda och utrusta män och kvinnor andligt, intellektuellt och professionellt till att bygga Guds rike i alla delar av samhället. UofN erbjuder 30 olika examina och man kan ta högskole-, kandidat-, och magisterexamen. Nationernas universitet en fantastisk möjlighet för kristna studenter från hela världen att studera tillsammans med Gud.

Kontakta oss

Södra Stånggatan 2, 582 73 Linköping, Sweden
+4613141407, +46707100400

Vi vill höra från dig!

  • Om du är intresserad av att gå en DTS eller om du har några frågor får du gärna fylla i det här formuläret, så svarar vi dig så fort vi kan!
 

Verification

We are a part of YWAM family of ministries, https://www.ywam.org