Själavårdskurs FCM

Vill du se helande?

Vi lever i en brusten värld vilket leder till brustna hjärtan. Det här skapar otroliga mängder av smärta, men Gud har inte glömt sitt folk. Hans ständiga längtan är att hela förkrossade hjärtan och förbinda deras sår.
Vill du vara med och erbjuda Hans helande till världen?

Datum

Förhoppningsvis hösten 2022.

Kostnad

24000 kr för lektionsdelen och 10000-15000 kr för missionsresan.

Själavårdskurs FCM

Själavårdskursen FCM, Foundations for Counseling Ministry, är en kurs ämnad för att utrusta de som känner sig kallade till själavård och inre helande. Det vackra med den här skolan är att på samma gång som du får ta emot de bibliska grunderna, samt olika verktyg för att utöva själavård, så kommer också Gud erbjuda helande till dig och ditt liv.

Lektionsdel

Under den tolv veckor långa lektionsdelen kommer vi gå igenom ämnen som sinnets förnyelse, familjedynamiker, Faderns nåd och ”the divine plumb line”. Vår vision är att utrusta lärjungar som är redo att ta Guds helande till världen!

Missionsresa

Missionsresan ger dig möjligheten att tillämpa de metoder du lärt dig under lektionsdelen. Det kommer också vara en tid av att ännu djupare se Jesus som den ende sanne själavårdaren och att på riktigt förstå att det inte finns ett endaste sår så djupt att Hans kärlek inte är nog för att läka.

Några frågor?

Södra Stånggatan 2, 582 73 Linköping, Sweden
+4613141407, +46707100400