Transformation DTS, september

Längtar du efter att personligen få uppleva både höjden, djupet och bredden av Guds stora kärlek för dig? Vill du få verktyg i hur du kan vara ett Guds ljus i den här världen? Har du mod att kliva in i ditt livs äventyr? Förvandlings DTS:en är en tid för helande, upprättelse och förberedelse för en livslång vandring med Gud. Känner du att Gud bultar på ditt hjärta? Missa då inte chansen!

Under DTS:ens första tre månader kommer vi att tillbringa den största delen av vår tid här på basen i Linköping med att gå djupare i vår relation med Gud genom undervisning, lovsång och förbön. Vår längtan är att få se dig växa med Gud och uppleva hans fantastiska kärlek för dig, samt få en allt större passion för att se Guds rike breda ut sig här på jorden. I mitten av lektionsdelen kommer vi ha en vecka då vi tjänar i en församling och en helg då vi träffar resten av vår YWAM-Sverigefamilj.

I mitten av december är det dags att ge sig av för den åtta veckors långa missionsresa. Det kommer bli en spännande tid av att ge ut vad vi fått ta emot under lektionsdelen och se hur vi kan vara Guds händer och fötter i en trasig värld.

Sammanfattningsvis kan vi säga att det är helt fantastiskt vad Gud kan göra när du sätter fem månader åt sidan för att helt fokusera på honom.

Är du redo för ditt livs äventyr?

Datum

9 september 2021 – 18 februari 2022

Kostnad

24000 kr för lektionsdelen och 10000-15000 kr för missionsresan.

 

Verification

  • Submit